Welke uitvaartmethoden heeft TNO nog meer onderzocht?

Recent maakte TNO bekend dat in resomeren een veilig alternatief voor begraven en cremeren is gevonden. Hierbij werd echter niet verteld dat er meer methoden onderzocht zijn. Sinds enkele jaren loopt er namelijk een uitvoerig samenwerkingsprogramma met de open universiteit van Palermo in Sicilië. Niet geheel ontoevallig, aangezien in deze regio opvallend veel mensen hun lichaam vrijwillig nalaten aan de wetenschap, aldus lokale politici.

Op aangeven van de sponsors heeft TNO de focus gelegd op minder gangbare uitvaartmethoden. Zo is bijvoorbeeld onderzocht of mensen het best een waardig uiteinde gegeven kan worden door ze vastgebonden aan een baksteen in een rivier te gooien. Andere alternatieven zijn de ceremoniële uitwerping uit een vliegtuig boven zee, en de naadloze integratie als bouwmateriaal in plotselinge onlogische nieuwbouwprojecten.

Ook bekijkt TNO na expliciete giften in deze richting de mogelijkheden om verwerkt te worden tot varkens- of vissenvoer. Duurzame oplossingen zoals deze kunnen doorgaans op extreem gulle bijdragen rekenen van anonieme Zuid-Italiaanse sponsors.

De eerste resultaten zijn veelbelovend en schimmig.

You May Also Like