Welke woorden kan je allemaal vuil maken aan de Volvo?

Persoonlijk ben ik geen groot voorstander van de Volvo. In mijn beleving trekt deze auto doorgaans vooral bestuurders aan die, laten we zeggen, nog niet alle fijne kneepjes van het vak hebben begrepen. Nu kan ik daar natuurlijk ontzettend veel woorden aan vuil maken, en dat doe ik dan ook graag.

Uiteraard wel met een beetje censuur. Ik zou immers niemand willen beledigen. Dus, daar komt ie, een spontane greep uit de woorden die men zoal vuil kan maken aan de Volvo:

De Volvo is perfect voor de automobilist die [ …. ] en [ ….]. Waarschijnlijk is […. ], maar dat zie je vaker bij [ … ] die eigenlijk te […] zijn om te […]. Het zijn dan ook eigenlijk altijd ongelofelijke [ … ] die op een of andere bizarre wijze het altijd voor elkaar krijgen om […. ], terwijl ze niet eens de moeite nemen om [….] als ze [ ….]. Echt serieus, invoegen […] linkerbaan nadat [ … ]. Wat [….] die […..] wel niet? Het lijkt [….] incompetent middelmanagement [ …] relatiecrisis in een scheiding. Anders gaat [ … ] aap zonder knipperlichten. Dan [ …. ] alle kleuren van de regenboog? Walgelijke [ …. ] zouden verboden moeten worden. Vervloekte [ …. ] en de achterbak is ook nog eens lelijk. Zweden.

Tot zover voor nu. Wellicht volgt er ooit nog een boek over. Inspiratie genoeg…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *