Werkt een aluminium hoedje ook tegen de straling van Jomanda?

Veel mensen maken zich ongerust omdat zij al zo lang niets meer van Jomanda gehoord hebben. Voor wie haar niet kennen: Jomanda was als het ware de grondlegger van het spirituele thuiswerken. In de jaren 90 was ze wereldberoemd in Nederland omdat ze volledig remote van alles en nog wat in kon stralen. In 2009 vertrok ze naar Canada en sindsdien horen we eigenlijk niks meer van haar. En dat maakt veel mensen achterdochtig. Worden ze niet stiekem ingestraald zonder hun medeweten?

Het is niet gek dat veel mensen zich juist vandaag spiritueel betast voelen. Tegenwoordig draait alles om privacy en moet iedereen op de hoogte gebracht worden als iemand iets met je persoonsgegevens doet. Je innerlijke zelf is bijvoorbeeld ook zo’n persoonsgegeven. Vanwege het vage karakter van de spiritualiteit is het toepassen van de GDPR hier alleen wat lastig. Zo is het een grijs gebied waar je persoonlijke ik eindigt en waar de spirituele alles begint. Dit geeft mensen als Jomanda vrij spel om op afstand in te stralen op deze schijnwerkelijkheid en zo kunnen mensen in principe dus ongemerkt paranormaal gevolgd worden, terwijl Jomanda aan de andere kant van de wereld lekker rustiek tegen een kaarsje zit te zoemen.

Uit voorzorg kiezen steeds meer mensen er daarom voor om altijd een aluminium hoedje te dragen. Dit beschermt tegen signalen uit het hiernamaals en zorgt ervoor dat diverse spirituele stralingen geen doorgang kunnen vinden tot de tere hersenen. Je moet natuurlijk altijd blijven opletten dat je niet alsnog per ongeluk een opgeladen maansteen naast je bed legt, maar in principe kan je door de opt-out van het aluminium hoedje niets spiritueels meer gebeuren.

Om jullie te beschermen tegen ongewenste spiritualiteit verkoop ik tegenwoordig ook via deze website aluminium hoedjes in de webshop. Better safe than spiritual!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *