Wie heeft die pinda bovenop de gevulde koek uitgevonden?

Soms heb je van die uitvindingen die onze kijk op de wereld compleet veranderen. Neem nou bijvoorbeeld die pinda (amandel, red.) bovenop een gevulde koek. Het lijkt misschien een triviaal dingetje in de geschiedenis van de mensheid, maar denk maar eens na: hoe voel jij je als je tegenwoordig een gevulde koek zonder een pinda (het is een amandel, red.) erbovenop tegenkomt? Precies, je voelt je bedrogen, bestolen, benadeeld, bedonderd en simpelweg woest, verdrietig en diep ongelukkig. Het zijn juist die triviale dingen als de pinda (gast, amandel!, red.) bovenop de gevulde koek die ons leven op aarde voorspelbaar en constant maken. Daar moet je niet aan morrelen.

Des te treuriger vond ik het dan ook dat ik vandaag zowaar een pinda (kom op man!, red.) aan de onderkant van mijn gevulde koek constateerde. Kan je het je voorstellen? Dat is alsof iemand eerst de halve wereld rond gereisd is om de uitvinder van de pinda (nog één keer, red.) bovenop de gevulde koek op te zoeken, om hem vervolgens keihard in zijn pinda’s te schoppen, het gezicht te spugen en op zijn koeken te gaan springen. Zo iets doe je gewoon niet. Een beetje respect graag voor voor deze anonieme wereldverbeteraar.

En dus hierbij een kleine hulde aan deze onbekende uitvinder. Weet dat jouw innovatieve pinda (laatste keer: a-man-del!, red.) mijn wereld tot een betere plek heeft gemaakt. Ik weet niet wie je bent, maar ik weet wel dat ik van je hou.

Met je zotte pinda (laat ook maar, red.).

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *