Wie heeft Lucas het rode monster gezien?

Nou lekker dan, zojuist hoor ik opeens een uiterst zorgwekkend verhaal van mijn zoontje. Als ik hem mag geloven zat er vannacht dus mooi een monster te relaxen op zijn bed. Hij was heel gemeen maar zag er gelukkig wel mooi uit. Hij gaf licht in het donker en was zo rood als bloed. Het monster was zo groot als onze kat Joop en had van die dingetjes die slangen hebben. Maar dat was nog niet alles.

Het monster heet Lucas en woont in een hok diep onder de aarde. Mijn zoontje had hem wel eens eerder gezien op school en op de crèche maar nu dus ook op zijn bed. Lucas heeft scherpe klauwen en schiet haken uit zijn ogen, armen en mond. Daarbij maakt hij een heel schattig ‘prrrrriee prrrrie prrrrrieeee’-geluid. Lucas is niet groot en ook niet klein, hij is gewoon.

Je begrijpt dat ik erg geschrokken was van dit verhaal. Vandaar ook deze oproep: wie van jullie herkent dit of heeft zelf ook een keer Lucas het rode monster in zijn bed te relaxen gehad? Want dan zou ik graag met je in contact komen om te horen hoe je er ook weer vanaf bent gekomen.

Ik wil dat namelijk echt niet hebben in het bed van mijn kind hoor!

Edit: nou mooi is dat, vannacht is daar dus ook een Guus bij komen zitten. Guus heeft maar liefst 100 poten en kan touwen uit zijn ogen en poten schieten. Hij is net zo groot als zijn vader en is rood met roze en blauw. Met schubben. Gadver.

You May Also Like