Wie is de kwaadste wel?

Er zijn talloze mensen die beweren dat zij de kwaadste niet zijn, maar inherent betekent dat wel mooi dat er érgens op deze aardbol iemand rond moet lopen die de kwaadste dus wel is. Wie zou dat toch zijn?

De meeste vingers zullen nu waarschijnlijk naar die compleet gesjeesde baas van Amerika gaan, maar dat geloof ik niet. Het kan haast niet anders dat er mensen rondlopen die minder beroemd zijn dan hij, maar wel echt ontzettend kwaad. En hoe zou dat er dan aan toegaan? En overleeft een mens dat wel?

Het zou immers goed kunnen dat je hart er gewoon direct mee ophoudt op het moment dat jij de kwaadste persoon ter wereld bent. En dan gaat die titel gelijk over naar een volgende persoon, die dan weer sterft, etcetera.

In die zin zou dit onschuldige gezegde dus zomaar op een onwijs gemene stille ramp onder de mensheid kunnen wijzen! Om die reden hierbij mijn advies: mocht je ooit het vermoeden krijgen dat jij wel eens de kwaadste wel zou kunnen zijn: haal dan diep adem en reset. Voor je het weet leg je het loodje.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *