Wie is nu alweer de mol?

Als ik erover nadenk, zijn er eigenlijk nog maar 2 programma’s overgebleven die ik kijk op de gebruikelijke televisie (zij het uiteraard op het tijdstip van mijn keuze in uitending-gemist vorm). Sinds dit jaar is dit zeker weten LEGO Masters geworden, naast het traditioneel leuke puzzelspelletje “Wie is de mol?”. Al is dat dit jaar een beetje anders dan anders.

Wie is de mol bestaat namelijk 20 jaar (kennelijk), en dus hebben ze een extra jubileumeditie ingelast, met allemaal mensen uit eerdere afleveringen die een herkansing mogen doen. En dat is leuk, want dat betekent dat ik dus ook al een paar kandidaten ken voor de verandering!

Het probleem is alleen, dat ik na twee afleveringen nog steeds niet weet wie de mol is. Om de boel voor mezelf en een toevallige voorbijganger op internet even op een rijtje te zetten, hieronder per overgebleven kandidaat (spoiler!) op een schaal van 1 tot 10 hoezeer ik denk dat ze de mol zijn.

In order of verdachtheid:

Peggy (dame onbekend) – 8
Ik ken haar verder niet, maar ik vond het wel te verdacht dat ze aan die tafel begon te roepen dat die Italiaanse namen mannen moesten zijn en dat ze vandaag zo hard door wilde stappen om bij de 0,5 multiplier te eindigen. Plus mijn zoontje verdacht haar vanaf moment 1, dus ja…

Nicky van die make up – 7
Ze komt nu heel verdacht uit, maar ik denk niet dat ze dit de hele tijd vol kan houden.

Horace Cohen – 7
Ja, die gast doet zich dommer voor dan ie is. Maar dat kan dan ook weer heel tactisch zijn en zo. Typisch wie is de mol-gevalletje deze vent.

Tygo Gernandt – 6
Ergens hoop ik gewoon onwijs dat hij het is omdat ik het zo’n leuke vent vind, maar ik vermoed dat hij gewoon weer zo’n geniepige deelnemer is die lekker loopt te stieren. Dat doet ie overigens briljant!

Ron Boszhart – 4
Het zou een hele leuke revanche zijn, maar ik denk gewoon niet dat de redactie het aandurft om op hem in te zetten.

Patrick (gast onbekend) – 4
Ik weet niet wat het is, maar als ik zijn hoofd zie, zie ik gewoon precies al dat shot voor me waarin hij eruit vliegt en met die Rick aan het treuren is voordat ie naar huis moet.

Ellie Lust – 3
Volgens mij kan zij gewoon veel te slecht liegen om de mol te zijn. Verder echt een topper!

Jeroen Kijk in de Verte (of zoiets? ) – 2
En deze vent is daar gewoon niet slim genoeg voor. Als je dit leest: sorry Jeroen 😉

Sja, we gaan het zien. Het zou te raar zijn als ik vanaf aflevering 1 al goed heb wie de mol is, dus die Peggy zal het wel weer niet zijn. Maar we gaan het zien! Heel leuk in elk geval dat we toch plotseling ineens weer zo onverwachts aan dit spel mogen. Ik ben er nu alweer van aan het genieten!

Stay tuned voor meer suffe moltalk, mits je daar van houdt natuurlijk…

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *