Wie is supergrover echt?

Als je wel eens in de problemen bent geweest, is de kans groot dat je hem kent: Supergrover! Deze blauwe held vliegt overal rond, op zoek naar hulpbehoevende kindertjes of poesjes die vast zitten in hoge beplanting. Supergrover heeft inmiddels tientallen reddingen op zijn naam staan, maar zijn ware identiteit blijft tot op heden nog steeds een mysterie. Wie is die blauwe held toch?

Helaas, zelfs Wateengast.nl kent de geheime identiteit niet, maar wel hebben we recent een studie afgerond die misschien wat nieuw licht kan werpen op dit mysterie. Zo zijn we na grondig rondklikken op Google Maps tot de ontdekking gekomen dat Sesamstraat gewoon in Almere ligt. Dit bracht mij op het idee om eens in te zoomen op het aantal Supergroversignaleringen in de afgelopen 3 jaar.En inderdaad, in Almere wordt Supergrover significant vaker gezien dan in andere steden:

Dit doet vermoeden dat Supergrover zelf ook de Almeerse nationaliteit heeft, en dat verkleint het zoekgebied aanzienlijk. Dit zou namelijk betekenen dat er nog maar 205.058 mensen verdacht worden van het stiekem zijn van Supergrover. Voor mij is dat aanleiding genoeg om mijn spullen te pakken en af te reizen naar Almere.

Concreet is mijn plan nu om daar binnenkort een keer met een tentje en een camera naar toe te gaan, in de hoop een glimp op te vangen van deze mysterieuze held. Ik zal hem dan volgen en nietsvermoedend overrompelen voor een selfie. In alle verwarring zal ik zijn naam vragen en zodra hij dan zijn ware identiteit heeft onthuld, tag ik hem als een malle op Instagram.

Dat wordt de onthulling van de eeuw!

You May Also Like