Wie wil het nieuwe Wateengast-boek alvast reserveren?

Hallo lieve gasten,

Zoals jullie misschien al is opgevallen is de “novemb” weer in de maand, en dat betekent natuurlijk dat voor mij de tijd aangebroken is om wederom een episch boekwerk in elkaar te flansen. Omdat jullie op dit moment naar letters kijken die op deze site geplaatst zijn, behoren jullie officieel tot de unieke doelgroep van dit product. Gefeliciteerd! Om die reden wil ik jullie hierbij graag in de gelegenheid stellen om alvast een exemplaar van mijn nieuwe boekje te reserveren! Doe je dit jaar weer mee?

Als ik het zo breng klinkt dit als een mooie marketing-deal, maar in werkelijkheid is dit bericht natuurlijk vooral een inventarisatie om in te kunnen schatten hoeveel boekjes ik dit jaar moet laten drukken. Zou je daarom hieronder je naam achter willen laten als ik dit jaar weer een boekje (of meer) voor jou zou mogen printen? Dan neem ik die bestellingen later deze maand mee naar de drukker en staat het gloednieuwe boekje uiterlijk begin december te glanzen in je boekenkast.

De werktitel van mijn derde boek is ‘Trilogy’, maar ik verklap nog niet waarom. Verder is het idee hetzelfde: de prijs is 10 euro plus 3,46 aan postzegels (dat maakt in totaal dus 13,46 voor de tijd van je leven). Opsturen heeft dit jaar mijn voorkeur, aangezien ik jullie in deze tijden waarschijnlijk niet op korte termijn per ongeluk tegen het lijf loop op een feestje. Maar geef het vooral aan als je een ander idee hebt om het boekje uit te wisselen, dan maken we daar natuurlijk werk van.

Ik kijk ernaar uit om jullie weer van een jaarlijkse dosis onzin te mogen voorzien en wens jullie nu alvast een fijne november en een gelukkig nieuwjaar!

Liefs,

Rein

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *