Wie wil zondag gratis de KLM Urban Trail voor mij rennen in Amsterdam?

Hallo fijne vrienden en onbekenden, hier even een weldadige oproep! Pre-corona heb ik mij namelijk ooit ingeschreven voor de KLM Urban Trail Run in Amsterdam, nadat ik me hier ontiegelijk had vermaakt op dezelfde run in Haarlem. Nu is dat evenement 2 jaar uitgesteld vanwege een of andere globale pandemie, maar aanstaande zondag is het dan toch zo ver. Eindelijk mag ik aan de start verschijnen om heerlijk allemaal bizarre locaties in Amsterdam onveilig te maken. Maar raad eens? Precies, nu kan ik niet! Jij wel?

Stiekem baal ik er best een beetje van dat ik niet kan, want dit is echt een superleuke manier van hardlopen. Je holt van het ene museum naar het andere, dwars door kroegen, bioscopen, trappenhuizen en ik lees dat je nu zelfs ergens van een glijbaan afgaat. Je komt op plekken waar je anders nooit zult komen, en doet verhalen op die je anders echt niet snel voor elkaar zult kunnen krijgen. Op het parcours van deze editie zie ik bijvoorbeeld dat je zondag dwars door het Eye Filmmuseum mag gaan rennen. Dat doe je toch anders nooit (zonder politie achter je aan)?

En dus is het met pijn in mijn hart dat ik afscheid doe van dit kaartje, maar ik maak er liever iemand anders blij mee dan dat ik hem ongebruikt voorbij laat gaan. Stuur me dus snel een berichtje of plaats wat onder deze post, en als je de eerste bent mag jij zondag om 9:30 voor in mijn plaats gaan rennen op het NDSM terrein!

Hier lees je alle info over het evenement: https://www.amsterdamurbantrail.nl/parcours-en-locaties/

Enjoy!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *