Wie zou mijn nieuwe Alcoholvrijheid-app willen testen?

Hallo fijne vrienden, hier weer even een verzoekje! Sinds deze week ligt namelijk mijn nieuwe, 100% zelfgemaakte alchoholvrije app in de Play Store! Je kunt hem nu volledig gratis downloaden om alle artikelen te lezen die ik voor Alcoholvrijheid schrijf, maar beter nog: als je stopt met drinken kan je in de app bijhouden hoeveel geld, drankjes, liters en katers je daarmee uitgespaard hebt. Tegelijkertijd speel je allemaal prestaties vrij en wordt je aangemoedigd met een enthousiaste zoals jullie dat inmiddels wel van me bekend zijn. O ja, en er zitten ook flauwe grappen in verstopt. Hoe leuk is dat?

Omdat hij nog helemaal nieuwe is ben ik nu op zoek naar mensen die hem zouden willen gebruiken om eventuele bugs en verbeterpuntjes aan het licht te brengen. Zou jij als lezer van dit stukje misschien voor me willen doen? Het werkt vooralsnog alleen als je een Android-telefoon of tablet hebt (Apple komt eraan maar is natuurlijk weer zo buitenproportioneel duur dat ik die maar even onderaan mijn prioriteitenlijstje heb gezet).

Je kunt mijn app hier downloaden in de playstore. Wie doet er mee? Tegelijkertijd kun je dan ook eens ziet hoe leuk een app eruit kan zien als je een paar avondjes wild aan het coderen slaat. Iedereen kan dat leren, dus als je een leuk idee hebt: ga ervoor! (of geef het idee aan mij, dan ga ik ervoor 😉

Alvast duizend maal dank en ik kijk reikhalzend uit naar jullie feedback!

De Alcoholvrijheid-app is via deze knop te downloaden!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *