Wil jij ook fraaie stappers met je eigen naam erop?

Hoe vet is dit! Vandaag werd er hier in huize Onlein weer een nieuw paar schoenen thuisbezorgd (goh, Superstars van Adidas). En ook al zijn deze schoenen niet van LEGO(!), ze hebben wel een briljant tintje al zeg ik het zelf! De oplettende lezer kan in de foto hierboven namelijk de prachtige woorden ‘REIN’ en ‘ONLEIN’ op de randjes zien staan. En laat dat nou net mijn supermysterieuze internetpseudoniem zijn zeg!

Als je je schoenen van tegenwoordig rechtstreeks bij Adidas koopt kan je er dus heel lollig zonder extra kosten wat op laten schrijven. Wat je maar wilt, dus je kunt bijvoorbeeld ook de woorden ‘LINKS’ en ‘RECHTS’ erop laten schrijven. Helemaal lollig wordt het natuurlijk als je dat op de verkeerde voeten doet, maar dat is nog iets voor later. Die grap volgt als dit paar versleten is.

Als extra insiders tip heb ik nog deze: als je een rekening hebt bij de ING spaar je zonder dat je het weet allemaal nutteloze punten bij elkaar. Je kunt er alleen ook een paar inruilen voor 35 procent korting! Dat betekent dat je deze fraaie stappers niet voor 100, maar voor 65 euro’s om je voeten kunt schuiven. Hoe leuk is dat?

Ik zou zeggen, ga ervoor! En als je er wat op hebt laten schrijven hoor ik het graag 🙂

Die zijn toch niet van echt te onderscheiden:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *