Wist je dat er meer broeken dan mensen zijn?

Serieus! Het is niet iets waar je elke dag bij stilstaat, maar het is toch echt waar: op deze wereld zijn veel meer broeken dan mensen. Denk maar eens na, er zijn nu ongeveer 7,8 miljard mensen en gemiddeld hebben ze allemaal misschien een stuk of drie broeken (gokje). Dan zou dat dus betekenen dat er in totaal bijna 25 miljard broeken op deze aardbol rondslingeren. Precies, dat dacht ik ook: sodeknetters! En dat is dan zelfs nog een hele voorzichtige inschatting. Als we er 100 miljard hebben zal het me ook niet eens verbazen…

En als je dat net als ik al een enge gedachte vindt, denk dan maar aan hoe absurd veel sokken wij met zijn allen wel niet moeten hebben! In dat geval is het helemaal geen probleem dat onze wasmachines af en toe wat sokken willekeurig naar een alternatieve dimensie sturen. Graag zelfs, want je zou er toch niet aan moeten denken dat onze mooie aardbol uiteindelijk aam sokken ten onder gaat?

Maar goed, mocht je ondanks deze kennis toch nog een broek willen kopen, dan is dit de duurste die ik kan vinden. Vinden jullie hem mooi?

Het zal wel weer zo’n gekke mode zijn of zo…

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *