Wist je dat je autosleutel meer bereik heeft via je hoofd?

Hier voor de verandering eens een tip waar je écht iets aan kunt hebben. Ik heb hem geleerd van de helden van het briljante Britse autoprogramma Top Gear, maar het mooie is dat het dus ook echt werkt. Vraag me niet hoe, maar probeer het gewoon maar eens zelf!

Het zit namelijk zo: als je een autosleutel hebt waarmee je op afstand je auto kunt vergrendelen, heeft dat apparaatje een bepaald bereik. Soms loop je weg van je auto en begin je ineens te twijfelen of je hem wel echt op slot gedaan hebt. Als je dan te ver weg bent moet je een stukje teruglopen voor je je zendertje weer kunt gebruiken. Of niet?

Nou, gek genoeg kan het echt helpen om dat zendertje tegen je hoofd te houden. Je werkt dan als een soort antenne of zo, waardoor je het bereik van het zendertje vergroot. De eerste keer dat ik het deed wist ik niet wat me overkwam, maar het is dus echt zo.

Dus, doe er je voordeel mee! De volgende keer dat je terug wilt lopen, zet die zender op je hoofd. Het ziet er een beetje vreemd uit, maar jij bent degene die het laatst lacht.

Alsjeblieft!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *