Wist je dat je ook te veel dingen aan je oren kunt hangen?

Ik had me dit nooit eerder gerealiseerd, maar vandaag heb ik aan den lijve ondervonden dat er een limiet is aan het aantal dingen dat je tegelijkertijd aan je oren kunt hangen. Voor andere mensen is dit misschien een open deur, maar voor mij was dit een nieuwe ervaring. Wat er is gebeurd?

Nou, ik ging naar de supermarkt, en tegenwoordig betekent dat natuurlijk weer onwijs kloten met een mondkapje. Die had ik per ongeluk kennelijk vastgeknoopt aan mijn bril, maar waar het pas echt mis ging was toen ik ook nog eens mijn koptelefoon op mijn oren had gezet. Op de een of andere manier zat ik op een gegeven moment dus gewoon serieus onwijs in de knoop met mijn oren.

En dat voelt heel stom. Zeker als mensen je aankijken met die meelijwekkende blik die zo overduidelijk uitspreekt “jezus, wat een stumper”. Je kent die blik wel.

Vandaag was ik daarom des te blijer dat niet ook nog een stel debiele oorbellen aan mijn oren had gehangen. Ik denk dat dat me serieus een oogbol of twee zou hebben gekost…

Al zou ik deze natuurlijk best graag willen hebben, al is het maar om ze zo snel mogelijk weer te verpatsen:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *