Wist je dat je Senseo koffie kan zetten terwijl je er niet bent?

Oké, ik weet dat de meeste mensen deze koffie echt niet te zuipen vinden, maar als jij net als ik toch heel tevreden bent met je Senseo heb ik hier een gouden tip die je leven nóg een stukje beter kan maken. Zo kwamen we er een tijdje terug per ongeluk achter dat onze nieuwe Senseo het kan onthouden als je op het knopje voor een bakje sloot hebt gedrukt. Zodra hij dan eenmaal opgewarmd is begint ie vanzelf je koffie eruit te knorren. Dat klinkt als een onbenullig wetenswaardigheid, maar details zoals deze kunnen je leven nét weer een tikkie beter maken.

Nu hoef je dus nooit meer naast je Senseo te blijven staan wachten tot ie klaar is met opwarmen. Dit kan je zo elke dag zo’n 20 tot 30 seconden verspilde tijd besparen. Bij 1 kopje per dag is dat op jaarbasis gewoon serieus 2 tot 3 uur die je eerst nutteloos naar je aanrechtblad stond te staren. In plaats daarvan kan je nu die uren besteden door nutteloos naar een serie op Netflix te kijken, zoals bijvoorbeeld Disenchanted of The Handmaid’s Tale.

Dat levert je verder ook niets op, maar je leven is er maar wel mooi een klein beetje op vooruit gegaan. Dat is dus weer een overwinning voor technologie!

You May Also Like