Wist je dat mensen vroeger zonder Coffee Boost Technologie hebben geleefd?

Het klinkt misschien onvoorstelbaar, maar wisten jullie dat de mensheid vroeger een lange tijd zonder Coffee Boost Technologie heeft geleefd? Dat ware donkere tijden voor onze soort. Gelijk met de uitvinding van het vuur kwam de onbedwingbare roep voor Coffee Boost Technologie, maar het mocht helaas niet zo zijn.

De realisatie van dit gemis begon zo’n 400 duizend jaar geleden, toen de menselijke samenleving nog vrij overzichtelijk was. Mensen waren toen primair jagers-verzamelaars-zonder-coffee-boost-technologie en dat ging ze niet in de koude berenvelletjes zitten.

Het spreekt voor zich dat de mensen destijds diep ongelukkig waren. Als mensen destijds wel Coffee Boost Technologie hadden gehad, moet het een stuk makkelijker voor hen zijn geweest vol frisse moed om hun grot uit te komen om te gaan jagen en/of verzamelen. Archeologen denken dan ook dat ze toen regelmatig zoiets tegen elkaar gezegd moeten hebben als “stom he, zo zonder coffee boost technologie?”. “Ja man, hopelijk volgende week”.

Dat soort dingen. Het heeft tot 2016 geduurd voordat de eerste mensen eindelijk gebruik konden maken van hun coffee boost technologie. Dat bleek uiteindelijk dus helemaal niets voor te stellen.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *