Zal ik jullie een geheimpje verklappen?

Ok lieve mensen, vandaag ga ik mijn geheime roeping met jullie delen. En nee, het is niet wat je denkt… De mensen die hier al wat langer rondlezen zullen namelijk waarschijnlijk denken dat dat schrijven, tekenen, programmeren of iets anders nerderigs is, maar nee! De afgelopen twee weken ben ik namelijk iets aan het leren waar ik mijn hele leven op heb gewacht: het spelen van de banjo! En man, wat is dat instrument vet zeg!

Jaja, ik heb bij Bax-shop een supermooi instapmodel Banjo gekocht (kostte me slechts 140 euro), en sindsdien volg ik deze gratis 30 dagen banjo les op YouTube van een vet relaxte gast. Het resultaat is dat ik nu in 15 dagen van helemaal niets, naar 2 best wel leuke deuntjes ben gegaan. Dat pingelen is echt te gek, en ik heb nog steeds plezier in elke noot die ik speel. Dat belooft veel voor de toekomst!

En daarover: ik ga hier natuurlijk keihard mee door, en het heeft me wel te denken gezet over mijn roeping. Altijd als ik naar mijn lange vingers keek, dan was ik namelijk in de veronderstelling dat ik pianovingers had. Maar nu, na ruim 38 jaar, kom ik er dus pas achter dat dit al die tijd dus helemaal geen pianovingers waren, maar banjovingers! Ik ben geboren voor dit instrument, en daar moet ik nu eens als de sodemieters werk van gaan maken.

En door! Met die banjo 🙂

Haha.

UPDATE: Ja, en deze moet ik natuurlijk hebben:Excellent!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *