Zijn elektrische dekens alleen voor bejaarden?

elektrische deken voor bejaarden

In imago wel, maar in de praktijk zeker niet! Dit weekend heb ik namelijk ontdekt hoe geweldig fantastisch deze dingen zijn. Ik lig namelijk een beetje rillend ziek in bed in het vakantiehuisje van mijn ouders, en waar ik momenteel het meeste geluk van krijg is het warme bedje om mij heen. Hoe relaxed is dat?

Terwijl ik dit schrijf lig ik in dat eerder genoemde bed en mijn warme billen knikken instemmend mee met de boodschap van deze woorden. Wat zonde is het toch eigenlijk dat wij massaal wachten tot we bijna met pensioen gaan voordat we dit enorme conform toestaan in ons leven.

Ik ben in elk geval om en ga op zoek naar mijn eigen elektrische dekentje. Deze lijkt me bijvoorbeeld wel mooi:En niet eens zo duur! Let er trouwens wel op dat ie automatisch uitschakelt als je erop in slaap valt, want anders word je dus net als ik mooi badend in het zweet wakker.

O ja, en je moet dus een onderdeken nemen zodat je erop kan liggen. Dan heb je ongeveer het effect van stoelverwarming in een overbodig luxe auto en ik kan je zeggen dat dat stiekem toch verdomde episch is…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *