Zijn er echt mensen die vochtvreters eten?

Ik kan het me haast niet voorstellen, maar kennelijk zijn er toch genoeg mensen geweest die dit spul opeten om er een waarschuwing op te zetten. Wat bezielt deze hongerige types? Persoonlijk heb ik als baby geleerd dat ik geen dingen op moet eten die ik niet ken. En gelukkig maar, want die les heeft ervoor gezorgd dat ik de afgelopen 35 jaar nog nooit dood ben gegaan.

Maar kennelijk heeft niet iedereen deze les gehad en zit er iets in vochtvreters waardoor mensen het toch in hun mond stoppen. Waar komt die verleiding vandaan? Ik zocht het voor jullie uit. Maar uiteraard niet zonder de nodige veiligheidsmaatregelen! Natuurlijk draag je altijd een bril en veiligheidshandschoenen als je met gevaarlijke stoffen gaat werken. Ik dus ook:

En dan knip je de zak open. Wat erin zit lijkt in de verste verte niet op iets lekkers. Het zijn gewoon van die plastic korreltjes zoals je die ook in ecologische shampoo tegen dolfijnen tegenkomt. Niet zozeer als iets wt per sé in mijn mond moet eindigen. Persoonlijk heb ik er in elk geval voor gekozen om dit spul vandaag niet op te eten. Wat zouden jullie doen?

Iedereen moet het natuurlijk zelf weten, maar als je het mij vraagt zijn die waarschuwingen behoorlijk overbodig.

Ps. Het is trouwens maar goed dat doe waarschuwing ook in het Frans geschreven staat, anders bestonden er nu geen Fransen meer. Kan je voorstellen wat zoiets zou betekenen voor de epische chocoladecroissant?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *