Zijn er meer debielen die gisteren 31 race-bananen in elkaar hebben geknutseld?

Het ouderschap is een wonderlijk iets. Op de een of andere manier doe je er namelijk allemaal dingen door, die elk normaal denkend mens anders nooit van zijn leven in zijn hoofd zou halen. Neem nou gisteravond. Welke debiel gaat er anders een hele avond racebaantjes zitten maken van bananen en piepschuimautootjes?

Nou, ik dus. Mijn zoontje werd namelijk zomaar ineens 5 en dan mag je dus trakteren op school. Omdat je niet gewoon een paar zakken chips mag meegeven of sushi mag laten bezorgen, moet je daar dus tegenwoordig helemaal iets semi-gezond-lolligs omheen doen. Deze bananen bijvoorbeeld, met creatieve dank aan Pinterest en de wondere wereld van het internet. Het kost je een avond, maar dan heb je ook wat. 31 bananen om precies te zijn. Jawel.

Voor mij was het in elk geval weer een bijzonder enerverende dag in huize Onlein. Het kan aan mij liggen, maar ergens heb ik sterk het vermoeden dat ik de enige persoon op aarde was die gisteren een avondvullend programma met 31 racebananen had.

Ik kan me natuurlijk vergissen, maar toch…

You May Also Like

2 Comments

  1. Vraagje; waar heb je de auto’s gescoord? Ik zou binnen 2mnd ook een avondvullende activeit moeten hebben voordat meneertje verjaart 😅

  2. Haha, nou als je nu begint moet je binnen 2 maanden inderdaad nét aan klaar zijn 🙂 Die autootjes waren van Nerf (van die speelgoedpistooltjes) en had ik volgens mij in bulk bij de Action gekocht of zo. Ze waren in elk geval lang niet zo duur als voor hoeveel ze nu bij Bol worden verkocht hier. Gewoon even wat rondzoeken op internet en dan kan het vast een stuk goedkoper! Groetjes, Rein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *