Zijn er meer mensen die dat nieuwe 100 rijden wel relaxed vinden?

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik persoonlijk kan er geen seconde van wakker liggen dat we tegenwoordig overal maar maximaal 100 kilometer per uur mogen rijden. Sterker nog, ik vind het eigenlijk wel relaxed. Ben ik de enige die daar wel aan zou kunnen wennen?

Van nature ben ik namelijk best een rustige rijder. Iedereen in een dure auto met debiele richtingaanwijzers zal mij vast een slome klootzak vinden, maar ik hou er nou eenmaal van om me gewoon aan de snelheidslimiet te houden. Mag je 60? Dan rij ik 60. Mag je 100? Dan rij ik 100. Zo moeilijk is dat allemaal niet, en het gevolg is dat ik nog nooit een snelheidsboete of een hartstoornis uit frustratie heb gehad. Dat is mooi verdiend!

Nu de maximumsnelheid overal 100 kilometer per uur is geworden hoef ik dus niet eens meer op te letten waar ik me aan moet houden. En die paar minuten die ik er misschien langer over doe om op mijn eindbestemming te komen kunnen mij echt gestolen worden. Ik vind rijden echt geen straf dus een paar minuten langer kan nooit kwaad. Zolang je niet met de auto naar je werk hoeft maakt dat echt niet uit hoor!

En dus hoop ik dat ze het gewoon lekker zo laten. Of niet, daar kan ik me ook niet druk over maken. Waar ik stiekem wel een beetje om kan gniffelen is dat er momenteel waarschijnlijk een stuk meer Audi’s, BMW’s en Volvo‘s worden geflitst dan voorheen. Ook daar kan ik persoonlijk geen seconde van wakker liggen. Sterker nog… 😉

 

You May Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *