Zijn er meer mensen die last hebben van ochtendgesnotter?

De laatste tijd word ik best nog wel eens wakker met een hoop gesnotter rond mijn hoofd. Met name in de omgeving van mijn neus, die ik vooral heb om mee te ruiken en af en toe wat doorheen te ademen. Niet voor deze onzin. Zijn er meer mensen die hier last van hebben? En dan heb ik het even niet tegen iedereen met corona, jullie snotteren natuurlijk van een hele andere klasse.

Nu ben ik ooit een keer positief getest op hooikoorts, awesomeheid en een huisstofmijt-allergie, dus ik vermoed dat het daar wat mee te maken heeft. En dan vooral die laatste, want als het hooikoorts was zou ik de hele dag wel lopen te snotteren denk ik. Dat is natuurlijk voor niemand leuk.

Ik blijf altijd tevergeefs hoop houden dat ik een onleefbare allergie ga ontwikkelen tegen mijn achterlijk debiele kat Joop, maar daar boek ik vooralsnog geen enkele voortgang in. Bovendien heb ik vannacht niet eens bij hem in hetzelfde huis geslapen (vet relaxed!), dus ik vrees dat het echt aan het stof ligt. Of is er toch iets met de tijd van het jaar?

Daarom, bij deze aan oproep aan jullie, alle 3 de lezers van deze enorme website: heeft er nog iemand anders opmerkelijk veel last van ochtendgesnotter de laatste tijd?

Misschien moest ik nog maar eens zo’n zelftest in huis halen, wie weet krijg ik nog nieuwe inzichten:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *