Zijn er meer mensen die vandaag olijfolie in hun oor hebben gegoten?

Ik ken weinig dingen die vervelender zijn dan een oor dat al wekenlang verstopt zit. Momenteel zit ik daar weer eens mee, en  dat is niet de eerste keer. De vorige keer dat ik dat had was ik in een zwembad onderwater gegaan en daarna moest ik er een maand lang aan geloven. In de bus was het fijn om niemand te kunnen horen, maar de rest van de tijd was het vooral een vervloekte handicap om half doof te zijn. Nu is het weer zo ver hoor… maar ik laat me niet kisten!

Zo kan ik me vaag herinneren dat ik ooit ergens had gelezen dat het soms kan helpen om olijfolie in je oor te gieten, dus dat doen we dan maar. En dus stond ik daar net als een zwakzinnige aap met een theelepel en een flos olijfolie in de aanslag aan mijn gootsteen. Kop scheef, denk aan je happy place en gaan met die hap. Nadat de laatste druppels van mijn kin af in mijn afvoerputdekseldingetje dropen voelde ik mij niet zozeer beter. Ik voelde me wel voor lul staan, maar gewoon niet beter dan daarvoor.

En dus pak ik dan maar mijn laptop om het van me af te schrijven. Ik denk namelijk dat ik me wel beter zou voelen als ik weet dat er ergens in ons land iemand bestaat die vanmorgen hetzelfde heeft meegemaakt als ik. Daarom hierbij deze oproep:

Ben of ken jij iemand die vandaag olijfolie in een oor heeft gegoten? Dan kom ik graag met je in contact!

Bedankt.

PS: en voor wie het zich nog afvraagt: het werkt natuurlijk voor geen meter. Ik hoor nog steeds niks, hoogstens een beetje klotsende olijfolie.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *