Zijn jullie al op vaccinatie geweest dit jaar?

Ik ben net terug van vaccinatie en het was er werkelijk fantastisch! Ik heb echt een topvaccinatie gehad kan ik wel zeggen, waarin ik even helemaal lekker tot rust ben gekomen. Ik voel me echt helemaal een ander mens nu, alsof ik de hele wereld aankan. Heerlijk!

De reis ernaartoe verliep heel voorspoedig, lekker op mijn fietsje naar de sportzaal in de buurt, om daar maar heel even tussen de locals te staan om wat administratie te fixen. Na een paar minuten mocht ik gaan zitten voor de hoofdattractie van de experience, en nog sneller dan ik met mijn ogen kon knipperen zat mijn vaccinatie er alweer op. Wat vliegt de tijd als je het naar je zin hebt!

Maar gelukkig mocht ik na afloop nog een kwartiertje rustig op een stoel zitten om op mijn dooie gemakje nog even lekker out te gaan. Omdat ik dat niet zo zag zitten besloot ik om toch maar gewoon bij bewustzijn te blijven, maar ook daar had ik het prima naar mijn zin. Het is gewoon lekker om dat vaccinatiegevoel gewoon nog even vast te houden, ook als het alweer achter de rug is. Anders moet je ook weer zo snel terug naar het normale leven.

Maar al met al was het een topvaccinatie die ik echt iedereen kan aanraden! Sterker nog, over 4 weken ga ik weer. Ik heb er nu al zin in, en het kost maar een prikkie! 🙂

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *