Zou de zelftest-adventskalender een leuk idee zijn?

Soms is het slim om even een kleine pas op de plaats te maken voordat je ergens veel tijd, geld en energie in gaat steken. Ik heb nu bijvoorbeeld zo’n moment, want mijn ongezonde verstand schreeuwt dat ik een gapend gat in de markt heb gevonden, maar ergens zit er op mijn schouder een klein stemmetje dat lieflijk in mijn oor fluistert: “… … wát een gast…” En dan kan je maar beter even stoppen en adem halen.

Mijn gat in de markt is namelijk deze: een superblije corona-zelftest adventskalender! Met elke dag een leuke nieuwe stok om in je neus te steken, en als je 3 keer positief bent mag je hem inruilen voor een gratis kraslot. Of zoiets. Leuk toch? En de reden dat ik denk dat iedereen hierop zit te wachten, is natuurlijk dat de vraag naar zelftesten op dit moment hoger is dan ooit! Bovendien acht ik de kans toch zeker aanwezig dat we in de toekomst vaker in december naar de neusstok zullen moeten gaan grijpen. Je zou dan toch gek zijn om daar niet op in te spelen?

Maar ja, eerst dus maar even peilen wat de consument ervan zegt. Dus, bij deze: lieve consumentengasten, wat zouden jullie hiervan vinden? En wat zou je ervoor willen betalen?

Ik hoor het graag, en mocht je tijdig in willen springen als compagnon zodat je vanaf je 45ste nooit meer hoeft te werken, dan kan je me het beste even een berichtje sturen.

Tot dan!

PS. het stelen van mijn briljante idee naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *